De trainers van Milano Koenders Voetbalacademie hebben allemaal op hoog niveau gevoetbald. Milano Koenders heeft 250 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, hij heeft neus aan neus gestaan met Louis van Gaal, hij heeft met Peter Bosz, Marco van Basten, Mario Been op het trainingsveld uren en uren doorgebracht. Hij weet wat er van je gevraagd wordt om op niveau te presteren, dag in dag uit, week in week uit. Het gaat niet alleen om de 90 minuten op zondag, het gaat om je instelling alle dagen van de week. Je traint om beter te worden, op de training mag je fouten maken. Sterker nog, je moet fouten maken anders word je niet beter. Kom op tijd, wees een voorbeeld voor je omgeving, train op je zwakke punten als je vriend achter de PlayStation zit. Investeer in jezelf.

Dominique Kivuvu speelde Champions League wedstrijden tegen Bayern München en AS Roma. Lorenzo Davids vocht in het shirt van NEC stevige duels uit met menig topper in de Eredivisie. Romario Sabajo heeft de hele jeugdopleiding van PSV doorlopen en kent het klappen van de zweep.

De Milano Koenders Voetbalacademie is er voor voetballers met een bovengemiddeld talent. Spelers die extra aandacht nodig hebben, die voelen dat er meer in zit dan eruit komt maar dat er bij hun club niet die aandacht is die ze wel nodig hebben om te groeien. Of simpelweg dat ze niet uit de verf komen omdat er geen klik is met de huidige trainer. Tal van redenen kunnen er zijn waarom een speler niet tot volle wasdom komt. De oorzaak kan op mentaal vlak liggen, misschien is de thuissituatie niet ideaal en heb je daar extra aandacht nodig, misschien moet je gewoon 3 x per week een uur met je zwakke been oefenen omdat je met dat chocolade linkerbeen niet verder komt, of speel je met te zwakke spelers waardoor je je ei niet kwijt kunt?

Bij de Milano Koenders Voetbalacademie word je begeleid door trainers die op voetbalgebied maar ook op menselijk vlak heel veel te bieden hebben. En dat kunnen we hier in nog 10 pagina’s beschrijven, het gaat om jouw beleving en om jouw gevoel dus kom langs en kijk en ervaar of de academie voor jou de de juiste route is om die gewenste stap te maken naar de top van de amateurs of naar een BVO.

Deel deze pagina