De trainers van Milano Koenders Voetbalschool hebben allemaal op hoog niveau gevoetbald. Milano Koenders heeft 250 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, hij heeft neus aan neus gestaan met Louis van Gaal, hij heeft met Peter Bosz, Marco van Basten, Mario Been op het trainingsveld uren en uren doorgebracht. Hij weet wat er van je gevraagd wordt om op niveau te presteren, dag in dag uit, week in week uit. Het gaat niet alleen om de 90 minuten op zondag, het gaat om je instelling alle dagen van de week. Je traint om beter te worden, op de training mag je fouten maken. Sterker nog, je moet fouten maken anders word je niet beter. Kom op tijd, wees een voorbeeld voor je omgeving, train op je zwakke punten als je vriend achter de PlayStation zit. Investeer in jezelf.

Een goede training geven kan vrijwel iedereen leren, maar een training naar een niveau hoger tillen is een ander verhaal. Als je weet wat er nodig is en als je echt kijkt naar de jongen die tegenover je staat, kun je zoveel meer bereiken. Dit is niet iedereen gegeven, Milano Koenders en zijn mannen is dat wel gegeven. Zij weten dat niet alle kinderen hetzelfde zijn, dat een introvert kind een andere benadering vraagt dan een extraverte speler. Dat je, om het beste uit de spelers te halen, je een vertrouwensband moet kweken, moet kijken naar de ziel van het kind en daarop moet afstemmen. Dat voetbal een belangrijke bijzaak in het leven is en dat normen en waarden heel erg belangrijk zijn. Dat de speler het goed moet doen op school en zich voorbeeldig moet gedragen in het leven. Alleen dan kun je echt presenteren op het voetbalveld.

Een vader langs de kant: ” mijn zoon is wat faalangstig en schuchter en wordt niet gezien door de trainers van zijn club. Maar hier is hij helemaal tot bloei gekomen en er wordt met heel veel respect en liefde gekeken naar zijn schuchtere kant, hij krijgt een extra aai over zijn bol. Ik zie hem weer heel veel plezier hebben in het voetballen, hij is hier gelukkig. En dat een Ajax-scout hem nu het grootste talent van zijn club noemde, is niet zo belangrijk. Hij is nu gelukkig bij de Milano Koenders Voetbalschool. En dat is wat nu telt”.

De trainers van de Milano Koenders Voetbalschool bieden gevarieerde trainingen, alles met een doel, niets gebeurt zomaar. Heb je interesse in deelname aan de trainingen van de voetbalschool, dan kun je gewoon een keer komen kijken. Je kunt een proeftraining meedoen, alle trainers staan open voor een gesprek over jouw specifieke situatie. Is er iets waar je mee zit bij je eigen club en waar je geen luisterend oor voor vindt, wij nemen de tijd voor je.

Hard werken wint het van talent, als talent niet hard werkt.

Waar

De trainingen worden twee keer per week gegeven op de voetbalvelden van AFC DWS.
Sportpark Spieringhorn
Seineweg 3
1043 AA Amsterdam

Wanneer

De voetbalschool trainingen zijn op vrijdag en zondag.
Vrijdag beginnen we om 16:30 uur.
Zondag zijn er twee groepen. De eerste groep begint om 10:30 uur en de tweede groep begint om 11:30 uur.

Voor wie

In de voetbalschool trainen kinderen van 5 tot 14 jaar van verschillende clubs één of twee keer per week extra bij de MK Voetbalschool. Onder professionele begeleiding en in een groep met enthousiaste getalenteerde kinderen wordt aan techniek en inzicht gewerkt.

Kosten

1 keer per week extra training€ 60,- per maandDWS leden 10% korting
2 keer per week extra training€ 105,- per maandDWS leden 10% korting
Inschrijving eenmalig€ 19,95,
Aanschaf MK tenue (trainingspak, shirt, broek, kousen)€ 159,95

Aanmelding en voorwaarden

  • Vanaf 6 jaar
  • Tot en met 12 jaar
  • Het seizoen is gelijk aan de KNVB 4-Fasenmodel voor pupillen (O7 t/m O12)
  • Trainingen zijn altijd in het MK tenue
  • Aanmelding via deze website
Deel deze pagina