Mk Voetbalschool Amsterdam

De trainers van Milano Koenders Voetbalschool hebben allemaal op hoog niveau gevoetbald. Milano Koenders heeft 250 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, hij heeft neus aan neus gestaan met Louis van Gaal, hij heeft met Peter Bosz, Marco van Basten, Mario Been op het trainingsveld uren en uren doorgebracht. Hij weet wat er van je gevraagd wordt om op niveau te presteren, dag in dag uit, week in week uit. Het gaat niet alleen om de 90 minuten op zondag, het gaat om je instelling alle dagen van de week. Je traint om beter te worden, op de training mag je fouten maken. Sterker nog, je moet fouten maken anders word je niet beter. Kom op tijd, wees een voorbeeld voor je omgeving, train op je zwakke punten als je vriend achter de PlayStation zit. Investeer in jezelf.

Het beste uit het kind naar boven brengen

Een goede training geven kan vrijwel iedereen leren, maar een training naar een niveau hoger tillen is een ander verhaal. Als je weet wat er nodig is en als je echt kijkt naar de jongen die tegenover je staat, kun je zoveel meer bereiken. Dit is niet iedereen gegeven, Milano Koenders en zijn mannen is dat wel gegeven. Zij weten dat niet alle kinderen hetzelfde zijn, dat een introvert kind een andere benadering vraagt dan een extraverte speler. Dat je, om het beste uit de spelers te halen, je een vertrouwensband moet kweken, moet kijken naar de ziel van het kind en daarop moet afstemmen. Dat voetbal een belangrijke bijzaak in het leven is en dat normen en waarden heel erg belangrijk zijn. Dat de speler het goed moet doen op school en zich voorbeeldig moet gedragen in het leven. Alleen dan kun je echt presenteren op het voetbalveld.

Een vader langs de kant: ” mijn zoon is wat faalangstig en schuchter en wordt niet gezien door de trainers van zijn club. Maar hier is hij helemaal tot bloei gekomen en er wordt met heel veel respect en liefde gekeken naar zijn schuchtere kant, hij krijgt een extra aai over zijn bol. Ik zie hem weer heel veel plezier hebben in het voetballen, hij is hier gelukkig. En dat een Ajax-scout hem nu het grootste talent van zijn club noemde, is niet zo belangrijk. Hij is nu gelukkig bij de Milano Koenders Voetbalschool. En dat is wat nu telt”.

De trainingen

De trainers van de Milano Koenders Voetbalschool bieden gevarieerde trainingen, alles met een doel, niets gebeurt zomaar. Heb je interesse in deelname aan de trainingen van de voetbalschool, dan kun je gewoon een keer komen kijken. Je kunt een proeftraining meedoen, alle trainers staan open voor een gesprek over jouw specifieke situatie. Is er iets waar je mee zit bij je eigen club en waar je geen luisterend oor voor vindt, wij nemen de tijd voor je.

Onderzoek laat zien dat hard werken is succesvoller dan talent.

Waar

De trainingen worden twee keer per week gegeven op de voetbalvelden van AFC DWS.
Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
1066 CD Amsterdam

Wanneer

Zondag
Groep 1: 12:00 – 13:00 uur
Groep 2: 13:00 – 14:00 uur

Voor wie

De extra trainingen van de MK Voetbalschool is voor kinderen die meer willen dan alleen de club trainingen. Bij hun club trainen de kinderen met hun team één of meerdere keren per week. Voor kinderen die meer willen, zijn er de MK Voetbalschool trainingen. Deze extra trainingen zijn voor kinderen van 5 tot 14 jaar van verschillende clubs rondom Amsterdam. Onder professionele begeleiding en in een groep met enthousiaste getalenteerde kinderen wordt aan techniek en inzicht gewerkt.

Kosten

1 keer per week extra training€ 69,95 per maandDWS leden 10% korting
2 keer per week extra training€ 113,- per maandDWS leden 10% korting
Inschrijving eenmalig€ 25,-
Aanschaf MK tenue ( trainingspak, shirt, broek, kousen )€ 169,95

Voor informatie over de DWS club trainingen inclusief wedstrijden, zie Onderbouw DWS

We werken samen met Jeugdfonds Sport Amsterdam. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten.

Aanmelding en voorwaarden

  • Vanaf 6 jaar
  • Tot en met 12 jaar
  • Het seizoen is gelijk aan de KNVB 4-Fasenmodel voor pupillen (O7 t/m O12)
  • Trainingen zijn altijd in het MK tenue
  • Aanmelding via deze website
  • Opzegtermijn is 1 maand
Deel deze pagina