Milano Koenders

Milano Koenders speelde een jaar in de jeugd van SDZ en daarna elf in de jeugdopleiding van AFC Ajax. Milano debuteerde op 15 september 2006 in het shirt van RKC in het betaald voetbal, tijdens een wedstrijd in de Eredivisie tegen ADO Den Haag. In 2007 maakte hij een overstap naar AZ. Hier tekende hij voor vijf jaar. De club verhuurde hem januari 2009 voor een half seizoen aan N.E.C.

Hiervoor maakt hij in zijn eerste wedstrijd zijn eerste doelpunt in de Eredivisie, een kopbal in blessuretijd tegen Feyenoord. Het was het enige en daarmee winnende doelpunt van de wedstrijd.

Milano Koenders keerde in de zomer van 2009 terug bij AZ, zij verhuurde hem op 28 januari 2010 voor een half jaar aan Sparta Rotterdam en gedurende zowel 2010/11 als dat van 2011/12 aan NAC Breda. In de zomer van 2012 verkaste hij naar Heracles Almelo. Daar trainde en speelde hij onder Peter Bosz. Na afloop van zijn contract vond hij voor het seizoen 2015/16 geen club. Hij tekende in augustus 2016 een contract voor een jaar bij CS Concordia Chiajna in Roemenië.

Milano Koenders is nu zonder club, traint dagelijks om fit te blijven en is druk bezig om de Milano Voetbalschool en Milano Koenders Academie naar een hoog niveau te tillen. Milano speelde 250 wedstrijden op het hoogste niveau. Hij is de gepassioneerde drijvende kracht achter de voetbalschool, hij koppelt veel kennis en ervaring aan het vermogen om snel contact te krijgen met de spelers, hun vertrouwen te winnen en hen vanuit die basis beter te maken. Om hen te laten voetballen naar hun talent.

Lees verder

Mantis Kuik

Mantis Kuik, 29 jaar. Sport al zijn hele leven en heeft zelf ook op hoog niveau gevoetbald.

Momenteel zit hij in zijn afstudeer fase van de opleiding Pedagogiek op het HBO. Deze opleiding sluit mooi aan bij het coachen, trainen en begeleiden van de jeugd van de Milano Koenders voetbalschool .

Mantis vind het een leuke uitdaging om het beste uit de jongens te halen. Met zijn visie voor the game, discipline, gedrevenheid en inzicht haalt hij het beste uit zichzelf en de jeugdspelers.
Lees verder

Jurgen Ceder

Jurgen Ceder is begonnen bij VVA Spartaan en was altijd een links buiten. Na VVA Spartaan is hij naar Dws gegaan. Hij heeft 1e divisie gespeeld voor o.a. Xantos , Ajax (amateur) en Zeeburgia .

Nu is hij trainer van O/11 .

Zijn intensie is om spelers beter te  maken en klaar stomen  voor een  hoger level.
Lorenzo Davids

Lorenzo Davids is een profvoetballer, deze middenvelder  met veel ervaring speelde op het hoogste niveau in Nederland, Engeland en Duitsland. Hij is een neef van de oud-international Edgar Davids.

Lorenzo Davids groeide op in Amsterdam-West in de Kinkerbuurt. Daar leerde hij het voetbalspel op straat, waar hij speelde met jongens als Ryan Babel, Hedwiges Maduro en Urby Emanuelson.

Davids speelde in zijn jeugd voor de amateurclubs Voorland, Waterwijk en FC Omniworld. FC Utrecht werd zijn eerste profclub en doorliep er de jeugdopleiding. In de zomer van 2006 werd Davids door Feyenoord aangetrokken, waar werd toegevoegd aan de jeugdopleiding. Hier kreeg hij te maken met Mario Been, de coach bij Jong Feyenoord. Op 8 november 2006 debuteerde hij in het bekerduel met RKC Waalwijk als invaller voor Sebastián Pardo.

Toen voormalig Feyenoord jeugdtrainer Mario Been in de zomer van 2006 benoemd werd tot coach van N.E.C. was hij Davids niet vergeten. In januari 2007 vertrok Davids naar Nijmegen en tekende een contract voor 2,5 jaar.Na het seizoen 2010/2011 stapte Davids tranfervrij over van N.E.C. naar FC Augsburg, hij tekende een contract tot 2013. Hierna speelde hij in Engeland voor AFC Bournemouth uit de Football League One en bij het Deense Randers.

Lorenzo is trainer bij de Milano Koenders Voetbalschool omdat hij dat heel erg leuk vindt en omdat hij jonge spelers wil stimuleren om beter te worden en om jonge talenten klaar te stomen voor de toekomst. Hij heeft onder veel toptrainers gewerkt en die kennis en ervaring wil hij overbrengen op de spelers.

Lees verder

Romario Sabajo

Romario is een rechtsbuiten die zijn opleiding bij PSV genoot. Hij speelde voor Jong PSV maar brak niet door in de hoofdmacht van de Brabanders. Het seizoen 2010/2011 begon goed voor de aanvaller, maar eindigde in mineur. Bij de start van het vorige seizoen mocht hij bij de A-selectie beginnen, dat was een hoogtepunt in zijn carrière.

Het dieptepunt was aan het einde van dat seizoen, omdat Romario geblesseerd raakte aan mijn knie. Hij speelde na PSV voor FC Lienden en Morton in Schotland.

Romario richt zich met hart en ziel op de ontwikkeling van jonge spelers bij de Milano Koenders Voetbalschool.Hij herkent talent, maakt snel contact met de spelers, hij is streng, hamert op discipline vanuit een groot hart. De mooie combinatie van aai over de bol en duidelijkheid, strengheid maakt dat de spelers onder Romario goed functioneren. Romario maakt hen beter. Hij geeft zeer gevarieerde trainingen met veel herhaling, het inslijpen van vastigheden. Geen training zonder helder idee en doel, niets gebeurt voor niets. Hard werken wint het van talent, als talent niet hard werkt.

Lees verder

Deel deze pagina