Halverwege het seizoen 2022/2023 starten wij met dockdock voor het innen van de contributie en abonnementsgelden van al onze leden. Dat is ook goed nieuws voor jou! dockdock is een nieuwe app die contributie, abonnementen en betalingen superhandig organiseert. Je krijgt hierdoor drie dingen:

  • Overzicht: Je abonnementen en betalingen in één overzicht
  • Betaalgemak: betaal in een paar seconden via iDEAL of automatisch incasso
  • Rust: komt betalen je even niet uit? dockdock schiet het voor je voor

Meer weten? Neem een kijkje op www.dockdock.com.

Wat betekend dat voor jou?

dockdock neemt de betaling van onze abonnementen over van ons. Van dockdock krijg je vanzelf een mailtje om hun app te installeren. Op bijvoorbeeld 23 januari krijg je dan in de app en via mail de rekening voor februari gestuurd.

Als uw kind geen MK-abonnement voor extra trainingen heeft en de contributie voor dit seizoen is volledig betaald, dan wordt er nu uiteraard nog niets geïncasseerd. Pas bij het ingaan van het volgende (2023-2024) voetbalseizoen.

Automatische incasso machtiging

In de dockdock app kan zelf een automatische incasso instellen. Nadat je de dockdock app hebt geïnstalleerd en bent ingelogd kun je dit gelijk regelen. Dan heb je geen omkijken meer naar de maandelijkse betaling. Doe je dat niet, dan krijg je elke maand netjes een bericht van dockdock dat je via iDEAL kan betalen.

Heb je inhoudelijke vragen, dan kan je zoals altijd terecht bij Melissa.

Deel deze pagina