5 dagen voetbal en plezier!

Ook dit jaar is er weer een leuk MK Zomer Voetbalkamp. De leukste zomerinvulling van 2021 op het terrein van DWS in Amsterdam! Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keeper of speler: het maakt niet uit. Iedereen is welkom tijdens de zomervakantie. Schrijf je nu in!

Het Mk Zomer Voetbalkamp kent een uniek programma waarin voetbal en plezier centraal staan. Je traint als een prof én krijgt training van (oud-) profvoetballers. Dagenlang voetballen met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als jij.

Voor wie?
Het MK Zomer Voetbalkamp is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar. Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, DWS’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Samen met je vriendjes?
Je kan aangeven met wie je graag samen in een groep. In het onderstaande formulier kan je aangeven wie je vriendjes zijn. Ieder vriendje moet zich ook inschrijven.

Wanneer?
maandag 13 juli 2021 tot en met vrijdag 17 juli 2021 (week 2 van de basisschool zomervakantie in Amsterdam).

Iedere dag beginnen we om 10:00 uur en stoppen we om 15:00 uur.

Waar?
AFC DWS
Sportpark Spieringhorn 1,
1043 AA Amsterdam

Kosten
De kosten zijn €200,-. Dit is inclusief het MK trainingstenue. Het trainingstenue bestaat uit het MK shirt, broek en kousen.

Iedere dag is er voldoende eten en drinken (ook halal).

Deel deze pagina