MK Zomer Voetbalkamp

5 dagen voetbal en plezier!

Ook dit jaar is er weer een leuk MK Zomer Voetbalkamp. De leukste zomerinvulling van 2020 op het terrein van DWS in Amsterdam! Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keeper of speler: het maakt niet uit. Iedereen is welkom tijdens de zomervakantie. Schrijf je nu in!

Het Mk Zomer Voetbalkamp kent een uniek programma waarin voetbal en plezier centraal staan. Je traint als een prof én krijgt training van (oud-) profvoetballers. Dagenlang voetballen met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als jij.

Voor wie?
Het MK Zomer Voetbalkamp is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar. Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, DWS’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Samen met je vriendjes?
Je kan aangeven met wie je graag samen in een groep. In het onderstaande formulier kan je aangeven wie je vriendjes zijn. Ieder vriendje moet zich ook inschrijven.

Wanneer?
maandag 13 juli 2020 tot en met vrijdag 17 juli 2020 (week 2 van de basisschool zomervakantie in Amsterdam).

Iedere dag beginnen we om 10:00 uur en stoppen we om 15:00 uur.

Waar?
AFC DWS
Sportpark Spieringhorn 1,
1043 AA Amsterdam

Kosten
De kosten zijn €200,-. Dit is inclusief het MK trainingstenue. Het trainingstenue bestaat uit het MK shirt, broek en kousen.

Iedere dag is er voldoende eten en drinken (ook halal).

Aanmelding seizoen 2020 – 2021

aanmelding voetbaltraining 8 tot 12 jaar Amsterdam

Ik meld mij aan voor de voetbaltrainingen voor het seizoen 2020 – 2021


Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Voorjaarsvakantie voetbaltraining

Voor kinderen van 6 tot 16 jaar geven we tijdens de voorjaarsvakantie extra trainingen bij voetbalclub AFC DWS Amsterdam. Tijdens de vier te gekke trainingen leer je nieuwe tips en tricks waardoor je nog beter gaat voetballen. Daarnaast allerlei leuke (voetbal)spellen. Dit samen met je vrienden!

Iedereen van 6 t/m 14 jaar kan meedoen aan de 4-daagse vakantie voetbaltrainingen.

 • Maandag 17 februari: 12:00-13:00
 • Woensdag 19 februari: 12:00-13:00
 • Vrijdag 21 februari: 12:00-13:00
 • Zondag 23 februari: 11:00-12:00

De kosten zijn € 10,00 per les

Locatie
Voetbalclub AFC DWS Amsterdam
Sportpark Spieringhorn 1, 1043 AA Amsterdam

Opendag van de Milano Koenders Voetbalschool

Opendag van de Milano Koenders Voetbalschool

Vrijdag 28 februari is het weer zover, dan is de de jaarlijkse opendag van de Milano Koenders Voetbalschool. Iedereen is hier van harte welkom bij DWS op het Sportpark Spieringhorn.

De gratis voetbaltrainingen starten vanaf 15:45 uur.

Neem vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, klasgenootjes mee.
Trainen als een prof met de profs. Plezier en kwaliteit staan voorop!

Laat het iedereen weten.

Bijdrage 2019/20

Dit voorjaar zijn we als Milano Koenders Voetbalschool in samenwerking overgestapt van avv SDZ naar het roemruchte afc DWS. Een club met een grote historie. Allereerst dank aan allen die trouw de trainingen hebben gevolgd de afgelopen seizoenen en nu met ons mee gaan naar het nieuwe onderkomen. De kwaliteit van de trainingen en het niveau van de trainers blijft onveranderd hoog, met ingang van het komend seizoen kunnen de MK voetballers niet alleen trainen maar ook wedstrijden spelen.  Onder de vlag van DWS, in DWS tenue en onder leiding van een MK trainer/coach.

U kunt er voor kiezen om uw kind alleen te laten trainen, uw kind kan ook trainen en wedstrijden spelen. Voor beiden hebben we een contributie vastgesteld. Milano Koenders Voetbalschool is een stichting, een stichting heeft geen leden, daarom heet de contributie officieel ‘bijdrage’. Dus vanaf nu noemen we het bijdrage (en denkt u contributie).

Bijdrage voor kinderen die trainen en spelen:
* kinderen van 8 t/m 11 jaar (O9-O12) 375 euro
* kinderen van 6 en 7 jaar (O7-O8) 175 euro
** voor nieuwe inschrijvingen – eenmalig 75 euro inschrijfgeld.
*** van bovenstaande bijdrage, betaalt MK 100 euro aan DWS voor KNVB-afdracht, gebruik faciliteiten en een DWS-tenue (shirt, broekje, kousen)

Bijdrage voor kinderen die alleen trainen 
* kinderen die 1 x per week trainen – 60 euro per maand
* kinderen die 2 x per week trainen – 105 euro per maand
** voor nieuwe inschrijvingen – eenmalig 19,95 euro inschrijfgeld.
*** voor nieuwe inschrijvingen – aanschaf Robey MK tenue – 159,95 euro (trainingspak, shirt, broek, kousen)
**** spelers die uit hun tenue groeien, moeten een nieuw tenue aanschaffen. (we trainen altijd uniform in MK kleding)

Spelers die trainen en wedstrijden spelen dienen over beide tenues te beschikken.

Zomertrainingen

We hebben een mooi jaar achter de rug. De spelers hebben hard gewerkt om beter te worden, hard gewerkt om plezier te hebben, hard gewerkt om het beste uit henzelf te halen!
Tijd om even stil te staan bij het seizoen en vooruit te blikken naar komend jaar.

Op woensdag 10 juli sluiten we als Milano Koenders Voetbalschool het seizoen af met de laatste training.  Na de training kunnen de kinderen ‘los’ op het springkussen, er is muziek, we zorgen voor Surinaamse broodjes, er is patat en diverse snacks te koop in de kantine. Kom de 10e naar DWS om dag te zeggen tegen seizoen 2018/19.

En dan onze zomertrainingen – de voorbereiding op de voorbereiding –

Van maandag 22 juli t/m vrijdag 16 augustus – 4 dagen in de week.

Maandag , dinsdag, donderdag, vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor vrijdag 19 juli – graag naam en geboortedatum vermelden. En laat ons weten of je onbeperkt wilt trainen of dat je een paar losse lessen wilt.

De kosten zijn  €79,00 p.p (onbeperkt trainen)  en  €10,00 voor een losse les.

Samenwerking met AFC DWS is een feit

Milano Koenders Voetbalschool is verheugd over de nieuwe samenwerking met het roemruchte AFC DWS. Landskampioen geweest, kweekvijver voor spelers als Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Rob Rensenbrink en vele anderen. AFC DWS wil net als onze Milano Koenders Voetbalschool breed inzetten op de ontwikkeling en begeleiding van talent. Begeleiding met oog voor de specifieke behoeftes van elke speler. Alleen als een talentvolle speler goed in zijn vel zit, zal het talent tot volle wasdom kunnen komen. Aandacht voor skills, voor persoonlijkheid, voor persoonlijke omstandigheden. Spelers met faalangst en ADHD of jongens in het spectrum autisme, krijgen bij ons de aandacht die zij verdienen. En het credo ‘hard werken wint het van talent, als talent niet hard werkt.’ Naast de aandacht voor de individuele speler, zullen wij hameren op respect en discipline.

DWS heeft veel teams op hoofdklasse en divisie niveau. Wij zijn verheugd als Milano Koenders Voetbalschool dat wij ons steentje kunnen gaan bijdragen aan het uitbouwen van dit niveau. De samenwerking van AFC DWS met BVO Almere City zal dat proces versnellen. Voor trainingen van de MKV – neem contact met ons op. Wij staan je met alle plezier te woord en zullen je op maat adviseren.

Verder zullen we met de onderbouw spelers als MKV, wedstrijden gaan spelen in competitieverband. Kijk op de website, voor deelname vul het inschrijfformulier in.

Vertrouwenspersoon MK

VERTROUWENSPERSOON

DE VERTROUWENSCONTACTPERSOON BIJ MKV

MKV wil een veilige voetbalschool zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de school. Met elkaar doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze school te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.

MAAR STEL NU DAT…

De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet kon worden voorkomen. Binnen MKV willen wij dit graag voor zijn.

Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen MKV een vertrouwenscontactpersoon is aangesteld. Zij fungeert als een centraal aanspreekpunt om zo met elkaar te zorgen dat de wijze waarop we binnen de school met elkaar omgaan respectvol en veilig is.

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Bij de vertrouwenscontactpersoon kun je terecht met vragen die je niet gemakkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor alle kinderen, vrijwilligers en ouders.

Daarbij: snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, maakt dat deze niet verergert en dat herhaling zo voorkomen wordt.

WANNEER KUN JE TERECHT BIJ DE VERTROUWENSCONTACTPERSOON VAN DE MKV?

Als je vragen hebt over of te maken hebt met:
 • pesten en gepest worden
 • machtsmisbruik en verbale agressie
 • het gevoel hebben dat je er door je huidskleur, geloof of seksuele voorkeur niet bij hoort
 • grensoverschrijdend gedrag (machtsmisbruik, verbale agressie, ongewenste intimiteiten): de manier waarop je benaderd en/of aangeraakt wordt door een teamlid, trainer of coach of gedrag dat je als onprettig ervaart
 • een vermoeden van grensoverschrijdend gedrag: je denkt dat iemand in jouw directe omgeving hier mee te maken heeft
 • de wijze waarop er met je kind wordt omgegaan binnen de vereniging/het team
 • twijfels bij jezelf of jouw gedrag als trainer en/of coach verstandig is (bijvoorbeeld wel of niet in de kleedkamer zijn als het team onder de douche staat)
 • iemand die je direct of indirect beticht van ontoelaatbaar gedrag
 • het beschuldigd worden van eerder genoemd gedrag
 • of je vraag bij de vertrouwenscontactpersonen van MKV op de juiste plaats is.

WAT DOET DE VERTROUWENSCONTACTPERSOON?

Zij luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar  mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Zij doet niets wat je niet weet.

De vertrouwenscontactpersoon kan je helpen bij het indienen van een klacht bij de school of politie. Maar gewoon even praten kan ook.

Zij geeft voorlichting over ongewenst gedrag, zorgt voor adequate opvang van degene die klachten heeft over ongewenst gedrag, zoekt naar een informele oplossing en staat de melder/beschuldigde terzijde bij het indienen van een formele klacht.

Zij is bevoegd, met in achtneming van de nodige vertrouwelijkheid, melder, beschuldigde en/of andere betrokkenen aan te horen en informatie in te winnen voor zover dit voor de uitvoering van haar taak noodzakelijk is. Ze is bevoegd om voor de uitoefening van haar werkzaamheden advies in te winnen bij deskundigen.

HOE VERTROUWELIJK ZIJN DE VERTROUWENSCONTACTPERSONEN?

Dat het in bepaalde situaties belangrijk kan zijn om ook andere personen bij een vraag of probleem te betrekken of elders advies te vragen zal duidelijk zijn. Dit natuurlijk altijd in samenspraak en in goed overleg. Met de inhoud van de gesprekken die er tussen jou en de vertrouwenscontactpersoon van MKV plaatsvinden zal vertrouwelijk worden omgegaan.

VERANTWOORDELIJKHEID?

De activiteiten van de vertrouwenscontactpersoon vallen onder de verantwoordelijkheid van het dagelijks bestuur van MKV. Bij het afsluiten van het jaar, of indien nodig tussentijds, rapporteert de vertrouwenscontactpersoon aan de voorzitter  of er meldingen zijn geweest, van welke aard deze meldingen waren en hoe voortgang en afsluiting hebben plaatsgevonden. In deze rapportage zullen geen namen genoemd worden.

WIE IS DE VERTROUWENSCONTACTPERSOON VAN MKV?

Profiel

Profiel van een MKV speler

Hoe heet jij ?
Tom Carlos Marcello van Moorselaar

Hoe oud ben je?
12 jaar oud

Wat wil je later worden ?
Prof voetballer

Op welke school zit je ?
4e gymnasium

Welke klas?
1A

Wat zijn je sterke punten in het veld ?
Overzicht, schot, passing, techniek

Wat zijn de punten waar je een moet werken?
Brutaler worden, omschakelen, duelkracht

Bij welke club speel je?
avv SDZ

Op welke positie speel je het liefst?
Middenveld – Op 10.

Wat vind je van de MK Voetbalschool?
Leuk, goed, goede trainingen, super fijne trainers

Waarom zit je bij de MK Voetbalschool.
Trainingen goed, trainers leuk en ik wil prof voetballer worden, ik kan van MK de dingen leren die je moet leren om dat te bereiken. Mentaal sterk worden o.a

Hoe ben je daar gekomen?
Ik wilde van DRC naar SDZ gaan, toen zei mijn vader dan kun je bij MK beginnen om aan de club en de locatie te wennen. Ik vind nieuwe dingen soms spannend.

13 Wat is je favoriete club binnenland? Buitenland?
Ajax. Barca

Wie is je favoriete speler binnenland. buitenland?
Tagliafico en Messi.

Welke speler uit het verleden vind je het best?
Milano Koenders 😉

Wie is een voorbeeld voor je? Waarom?
Messi. Techniek en speelstijl

Wat was je leukste vakantie ooit?
Met de camper door Amerika

Welke hobby’s heb je naast voetbal?
Netflix, gamen, lezen, chillen

Welke sporten vind je nog meer leuk?
tennis, basketbal

Waar woon je?
Stettineiland in de Houthavens

dank je wel Tom.
Graag gedaan

Screening door de fysio!

Alle spelers van de Milano Koenders Voetbalschool gaan gescreend worden door fysiotherapeuten van Performance Guys (PG) op blessures, op fysieke ongemakken met het doel om iedereen fit aan de start te laten verschijnen. De kans op uitval door blessures wordt zo beduidend lager. Ook zal er 1 trainingsavond in de week een fysio aanwezig zijn. Per 1 februari start PG met een vestiging op 200 meter van SDZ – naast de Prael – in een nieuwe vestiging van Cross Fit. Het screenen en behandelen voor de MK spelers brengt geen kosten met zich mee. Alle ouders ontvangen snel bericht om een afspraak te maken voor screening.