Screening door de fysio!

Alle spelers van de Milano Koenders Voetbalschool gaan gescreend worden door fysiotherapeuten van Performance Guys (PG) op blessures, op fysieke ongemakken met het doel om iedereen fit aan de start te laten verschijnen. De kans op uitval door blessures wordt zo beduidend lager. Ook zal er 1 trainingsavond in de week een fysio aanwezig zijn. Per 1 februari start PG met een vestiging op 200 meter van SDZ – naast de Prael – in een nieuwe vestiging van Cross Fit. Het screenen en behandelen voor de MK spelers brengt geen kosten met zich mee. Alle ouders ontvangen snel bericht om een afspraak te maken voor screening.

week van 18 februari – MK indoor 4-daagse – meld je aan!

In de week van 18 februari organiseren wij een Indoor 4-daagse voor alle MK spelers en andere geïnteresseerden. Kom uit je luie stoel, achter de Play-Station vandaan en meld je aan.

Elke dag 1 uur trainen met de profs en op de laatste dag (de vrijdag) mogen de papa’s ook een balletje trappen😉
 
Aanmelden: 
Trainen als een prof met de profs kost € 100,00 per persoon voor deze 4 dagen.
Iedereen kan zich inschrijven, maar er is beperkt ruimte dus wees snel. Meld je aan voor donderdag 14 februari want vol is vol. Meld je aan per onderstaand formulier of per e-mail: mkvoetbalschool@outlook.com 
Bij het aanmelden graag naam en geboortedatum vermelden.

Adres en voetbalschema: 
 
Indoor Soccer Event 
Rhoneweg 32 
1043 AH Amsterdam 
 

Maandag 18 Februari : 11-12u

Dinsdag 19 Februari: 11-12u

Woensdag: VRIJ!

Donderdag: 11-12u

Vrijdag: 11-12u
.

Ik meld mij aan voor de Indoor 4-daagse van Milano Koenders Voetbalschool in de voorjaarsvakantie.


Voor meer informatie zie ons privacy statement.

Trainingsdagen – en tijden

We gaan van start met de trainingen voor Voetbalschool en Academie op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 16:00-18:00 uur. U kunt uw kind inschrijven via deze site met uw voorkeur voor dag(en). De nieuwe velden worden deze week opgeleverd, we kunnen woensdag van start. Binnenkort op vrijdag de seizoensopening van de Milano Koenders Voetbalschool en Academie. Daarover binnenkort meer.

Benefietwedstrijd 4KIDZ-team – Lucky Ajax op 25 mei 2019

Onze kinderen hebben het goed. Je hebt het niet voor het uitkiezen waar je geboren wordt, wie je ouders zijn, of er goed voor je gezorgd wordt. je bent klein en kwetsbaar en moet het doen met alles dat je geboden wordt. En dat is niet voor elk kind hetzelfde. Elk kind moet gewoon kind kunnen zijn. Met beschikking over de elementaire basisbehoeftes als eten, drinken, slapen, school, liefde.

Om dat doel (voor zoveel mogelijk kinderen) dichterbij te brengen, probeert 4 KIDZ Foundation een voetbalwedstrijd te organiseren op 25 mei 2019 op het terrein van SDZ in Amsterdam, Transformatorweg 10. Een team van 4KIDZ ex-profs tegen Lucky Ajax. Surinaamse BBQ en andere culinaire verrassingen, muziek, gezelligheid, verbinding en samenzijn. Voor alle kinderen – 4 KIDZ!!

Houd onze berichtgeving in de gaten, binnenkort weten we of deze dag doorgang kan vinden.

Strippenkaart Voetbalschool

GROEPSTRAININGEN VOETBALSCHOOL

Eenmalig kosten bij aanmelden – 85 euro, dit is inclusief Robey tenue.

De trainingen van de voetbalschool zullen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag worden gegeven op het terrein van avv SDZ. Spelers kunnen een strippenkaart kopen voor 90 euro – 10 trainingen – de strippenkaart is 3 maanden geldig.

Individuele trainingen

Je kunt ook individuele trainingen volgen – trainen als een prof bij een prof. Wil je werken aan je zwakke punten of juist een extra boost geven aan je sterke kant?  Dat kan alleen of met max 4 andere spelers.

1 op 1 – 75 euro per uur

1 op 2 – 65 euro per uur

1 op 3 – 55 euro per uur

1 op 4 – 50 euro per uur

prijzen per persoon, minimale afname 5 lessen, tijden in overleg

Hard werken wint het van talent, als talent niet hard werkt

Milano Koenders Voetbalschool: grote stap naar verdere professionalisering

De Milano Koenders Voetbalschool is 2 jaar geleden van start gegaan. Met het realiseren van deze nieuwe website en door de afspraken die we hebben kunnen maken met a.v.v SDZ over het gebruik van de velden aan de Transformatorweg, maken we een grote stap naar verdere professionalisering. Natuurlijk ook dankzij de sponsors die we aan ons hebben weten te binden.

En we gaan op meerdere dagen voetballers trainen en begeleiden voor de voetbalschool, dit staat dan los van het lidmaatschap van een voetbalclub. Dit kunnen voetballers zijn die al bij een club trainen maar die graag extra trainingen op niveau willen volgen. Die beter willen worden. Voor de talentvolle spelers op topamateur of BVO niveau, is de Milano Koenders Voetbalacademie. Deze spelers krijgen nog specifiekere trainingen en worden intensief begeleid door de MK trainers naar het niveau dat wij in hun zien.

Weet je niet of je van dat niveau aankunt, je kunt je uiteraard aanmelden voor een proeftraining en dan bespreken we in overleg wat jouw niveau is.

Inschrijven Milano Koenders Voetbalschool kost eenmalig 195 euro inclusief tenue, het maandelijks bedrag is 80 euro.

Inschrijven Milano Koenders Academie kost eenmalig 250 euro inclusief tenue, het maandelijks bedrag is 100 euro.

De inschrijving is geopend.

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 16:00-18:00 uur