Milano Koenders Voetbalschool is verheugd over de nieuwe samenwerking met het roemruchte AFC DWS. Landskampioen geweest, kweekvijver voor spelers als Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Rob Rensenbrink en vele anderen. AFC DWS wil net als onze Milano Koenders Voetbalschool breed inzetten op de ontwikkeling en begeleiding van talent. Begeleiding met oog voor de specifieke behoeftes van elke speler. Alleen als een talentvolle speler goed in zijn vel zit, zal het talent tot volle wasdom kunnen komen. Aandacht voor skills, voor persoonlijkheid, voor persoonlijke omstandigheden. Spelers met faalangst en ADHD of jongens in het spectrum autisme, krijgen bij ons de aandacht die zij verdienen. En het credo ‘hard werken wint het van talent, als talent niet hard werkt.’ Naast de aandacht voor de individuele speler, zullen wij hameren op respect en discipline.

DWS heeft veel teams op hoofdklasse en divisie niveau. Wij zijn verheugd als Milano Koenders Voetbalschool dat wij ons steentje kunnen gaan bijdragen aan het uitbouwen van dit niveau. De samenwerking van AFC DWS met BVO Almere City zal dat proces versnellen. Voor trainingen van de MKV – neem contact met ons op. Wij staan je met alle plezier te woord en zullen je op maat adviseren.

Verder zullen we met de onderbouw spelers als MKV, wedstrijden gaan spelen in competitieverband. Kijk op de website, voor deelname vul het inschrijfformulier in.

Deel deze pagina