De Milano Koenders Voetbalschool verzorgd de trainingen en begeleiding van de wedstrijden van de DWS onderbouw. De onderbouw is voor kinderen (jongens en meisjes) vanaf 5 tot en met 12 jaar. In die periode trainen de kinderen twee keer per week en hebben op zaterdag hun wedstrijd.

Bij de trainers van Milano Koenders Voetbalschool zijn professionele training en plezier belangrijk. AFC DWS is voor jongens en meisjes die de ambitie en wil hebben om onder leiding van ervaren jeugdtrainers te leren voetballen en hun kwaliteiten te verbeteren. Het maakt niet uit hoe oud je bent en welk niveau je nu hebt. Iedereen is van harte welkom.

Behalve techniektraining (balvaardigheid, beweging en inzicht) wordt ook aan de sociale aspecten van een teamsport aandacht besteed. Mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid. Het zijn eigenschappen die de kinderen later heel goed op school, werk en privéleven kunnen gebruiken.

Waar

De trainingen worden twee keer per week gegeven op de voetbalvelden van AFC DWS.
Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
1066 CD Amsterdam

Kosten per seizoen

Van onderstaande bijdragen, betaalt MK € 100 per kind aan DWS voor KNVB-afdracht en een DWS-tenue (shirt, broekje, kousen) en gebruik faciliteiten van DWS.

kinderen van 5 t/m 6 jaar (o6-o7) 225,-
Kinderen van 7 t/m 11 jaar (o8-012)450,-
Inschrijvingen eenmalig 75,-
Aanschaf MK tenue (trainingspak, shirt, broek, kousen)169,95

Contributie en kledingpakket kunnen in termijnen betaald worden via dockdock. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.
We werken samen met Jeugdfonds Sport Amsterdam. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten.

Aanmelding en voorwaarden

  • Vanaf 5 jaar
  • Tot 12 jaar
  • Trainingen zijn altijd in het MK tenue
  • Aanmelding via deze website
Deel deze pagina