De Milano Koenders Voetbalschool is 2 jaar geleden van start gegaan. Met het realiseren van deze nieuwe website en door de afspraken die we hebben kunnen maken met a.v.v SDZ over het gebruik van de velden aan de Transformatorweg, maken we een grote stap naar verdere professionalisering. Natuurlijk ook dankzij de sponsors die we aan ons hebben weten te binden.

En we gaan op meerdere dagen voetballers trainen en begeleiden voor de voetbalschool, dit staat dan los van het lidmaatschap van een voetbalclub. Dit kunnen voetballers zijn die al bij een club trainen maar die graag extra trainingen op niveau willen volgen. Die beter willen worden. Voor de talentvolle spelers op topamateur of BVO niveau, is de Milano Koenders Voetbalacademie. Deze spelers krijgen nog specifiekere trainingen en worden intensief begeleid door de MK trainers naar het niveau dat wij in hun zien.

Weet je niet of je van dat niveau aankunt, je kunt je uiteraard aanmelden voor een proeftraining en dan bespreken we in overleg wat jouw niveau is.

Inschrijven Milano Koenders Voetbalschool kost eenmalig 195 euro inclusief tenue, het maandelijks bedrag is 80 euro.

Inschrijven Milano Koenders Academie kost eenmalig 250 euro inclusief tenue, het maandelijks bedrag is 100 euro.

De inschrijving is geopend.

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 16:00-18:00 uur

 

Deel deze pagina